PRATITE NAS
HOME › Informacije
Vijesti
Media news room
Mi brinemo, Vi uživate!
Broj 31|10.10.2015
Naš sveobuhvatni kontrolni pregled od 17 tački preventivno će zaštiti Vaše vozilo od većih kvarova, obezbijediti će mobilnost, pouzdanost i sigurnost, a kroz sve to održati i vrijednost istog. Iskoristite priliku da pored redovnih servisa, ostvarite pogodnosti naše tradicionalne zimske servisne akcije."
  • Akcija traje od 15.10. do 28.11. 2015. godine
  • Pregled od 17 kontrolnih tački 9,90KM
  • Testna vožnja BESPLATNO
  • Popust do 20%

Hyundai Auto BH zajedno sa svojom ovlaštenom servisnom mrežom organizira redovno zimsku servisnu kliniku čiji je cilj prvenstveno pripremiti vozilo za zimu. Zašto jednostavno ne olakšati sebi, te mirno i sigurno dočekati zimu sa provjerenim i ispravnim vozilom? Iskoristite brojne pogodnosti Hyundai zimske servisne klinike.

Naš sveobuhvatni kontrolni pregled od 17 tački preventivno će zaštiti Vaše vozilo od većih kvarova, obezbijediti će mobilnost, pouzdanost i sigurnost, a kroz sve to održati i vrijednost istog.Iskoristite priliku da pored redovnih servisa, ostvarite pogodnosti naše tradicionalne zimske servisne akcije (10 % popusta na originalne rezervne dijelove, 20 % popusta na dodatnu opremu – po preporuci proizvođača, kontrolni pregled od 9,90 KM, BESPLATNA testna vožnja). Za vrijeme zakazivanja termina iskoristite priliku i zatražite testnu vožnju za jedan od naših modela.

Pored svih naprijed navedenih pogodnosti ove posebne servisne akcije, tu je i aktuelna prodajna akcija za i30 sa nevjerovatnim popustom i bogatim paketom opreme, te promotivna ponuda za novog Tucsona. Zatražite više informacija od ovlaštenih Hyundai prodavaca u salonu.

Ne oklijevajte zakažite termin kod ovlaštenog Hyundai servisera i sačuvajte vrijednost vozila!

PrethodnaHyundai Novogodišnji Party SljedećaTucson najsigurnije SUV vozilo prema Euro NCAP testu