Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/hyundaib/public_html/index.php:7) in /home/hyundaib/public_html/index.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/hyundaib/public_html/index.php:7) in /home/hyundaib/public_html/index.php on line 8
Vijesti | Hyundai Motor Company | Hyundai Auto BH
PRATITE NAS
HOME › Informacije
Vijesti
Media news room
Prodajni rekord za Hyundai,Tucson lider SUV segmenta u BiH
Broj 17|11.04.2017
Hyundai Auto BH, ovlašteni uvoznik Hyundai vozila za BiH, isporukom 62 vozila u mjesecu martu, ostvario je svoj najbolji prodajni rezultat od zlatne prodajne 2008. godine.
  • Hyundai Auto BH u martu ostvario najbolji prodajni rezultat od zlatne 2008. godine.
  • Rekordna prodaja Tucsona u martu
  • S novim modelima očekuju se još bolji prodajni rezultati

Hyundai Auto BH, ovlašteni uvoznik Hyundai vozila za BiH, isporukom 62 vozila u mjesecu martu, ostvario je svoj najbolji prodajni rezultat od zlatne prodajne 2008. godine.

Najprodavaniji model i ovaj mjesec bio je Tucson koji je u martu našao put do 25 novih vlasnika, što je prodajni rekord za ovaj model, tim je postao najprodavaniji SUV na tržištu u BiH u prva tri mjeseca 2017. godine.

Ono što je intersantno da su sva vozila uglavnom otišla u ruke pojedinaca, odnosno fizičkih lica, što predstavlja mnogo teži i veći zadatak kada je prodaja u pitanju. Ljudi su ti koji daju povjerenje Hyundai brendu, ali i Hyundai osoblju krenuvši od prodaje, servisa, postprodaje, tako da Hyundai u BiH ima lojalne kupce, koji kupuju već četvrtu ili petu generaciju automobila. Lojalni kupci upravo jesu snaga Hyundai brenda u BiH.

Izvrsni rezultati prodaje u mjesecu martu samo su potvrda uspješne strategije u poslovanju kompanije Hyundai Auto BH. U periodu pred nama očekujemo još veće uspjehe, a u tome će nam svako pomoći dva modela koja bi trebala slijediti uspjeh Tucsona. To je model i30 CW s dizel motorom, koji je već u prodaji po nevjerovatnoj cijeni od 26 490 KM sa PDV i popustom od 9.500 KM , te Novi i30 koji se na našem tržištu, s velikim nestrpljenjem očekuje u predstojećim mjesecima.

PrethodnaAmel Ćurić promotor Hyundai brenda u BiH SljedećaHyundai otkrio novi model, kompaktni SUV KONA, čije je ime inspirisano Havajima