PRATITE NAS
HOME › Autorska prava
Autorska prava

Autorska prava

Korištenje web stranice

Prava na dizajn, slike, logo, fotografije i sadržaj stranice su u vlasništvu ili licenci Hyundai Auta BH. Navedena prava su zašticena preko autorskih prava, zaštitnim znacima i drugim pravima intelektualnog vlasništva. Nemate pravo kopirati, nanovo izvesti, modificirati, distribuirati, niti objaviti bilo koji dio ove stranice bez pismene saglasnosti HABH. Možete pregledati ili printati samo individualne stranice za Vaše osobne potrebe.

Obaveze

Mi pokušavamo osigurati tacnost cijelog sadržaja stranice. Medutim, ne prihvatamo odgovornost za Vaše korištenje sadržaja. Sadržaj stranice treba biti iskljucivo korišten za informacione usluge i ne bi se trebali oslanjati na ove informacije u procesu donošenja odluke o nekom potezu. Posebno treba naglasiti da su specifikacije vozila prikazanih na stranici zasnovane na osnovu posljednih dostupnih informacija marketing sektora Hyundai Auto BH, te se, s tim u vezi, ove informacije mogu mijenjati sa vremena na vrijeme. Boje i drugi detalji mogu varirati od stvarne boje i detalja na vozilu.

Cvrsto preporucujemo da posjetite najbližeg Hyundai dilera kako bi se licno uvjerili u karakteristike vozila. HABH polaže pravo na uklanjanje bilo kakve ponude ili promocije sa stranice bez obavještenja, u bilo koje vrijeme. Ova stranica je za licnu upotrebu i ne smije biti korištena u komercijalne svrhe. Na osnovu toga, HABH nece odgovarati za Vaše eventualne gubitke profita u bilo kojem slucaju.

Hyundai takoder nece odgovarati za bilo koje gubitke ukljucujuci gubitke rashoda, korupciju ili propast podataka, osim u slucaju da je gubitak rezultat greške HABH. HABH nije odgovoran za štete ili gubitke prouzrokovane Vašim nepoznavanjem upravljanja stranicom. HABH ne može garantovati da ce stranica biti bez grešaka. Hyundai takoder ne odgovara u slucaju nemogucnosti postavljanja stranice zbog okolnosti koje su izvan naše kontrole.